Get Adobe Flash player

0.5;1

МЕМОРЕКС ЕТ  – гр. Свищов е Вашия партньор при комплексното решаване на проблеми и задачи с компютърната техника и софтуер във Вашата организация. Фирмата оперира предимно на територията на общините Свищов и Белене, а чрез основния си партньор “ИРИДИУМ” ЕООД и в градовете София и Варна.

Дългосрочното сътрудничество с основните ни клиенти в региона е доказателство за експертния потенциал и качеството на обслужването, с което се гордеем.

Екипът ни е мотивиран да откликне на всички поставени въпроси. Специалистите ни ще Ви предложат помощ и компетентни решения за възникналите трудности и проблеми при експлоатацията на компютърната Ви техника и софтуер. КОНСУЛТАЦИИТЕ НИ СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ! Това може само да е от помощ, когато Ви предлагат скъпи и неефективни решения за проблемите Ви. Ще Ви предложим решение, което е работещо и винаги съобразено с максимата:  ДА ПЕСТИМ ВАШИТЕ ПАРИ!

 

Комплекса от услуги, които предлагаме, биха могли да решат вашите проблеми с компютърната техника и софтуер.

 

Ние искаме да предложим на Вашия бизнес уникална програма за намаляване на разходите ви за информационно осигуряване.

Ние ще анализираме и ще предложим решения за вас, които ще доведат до спестяване на разходи и увеличаване на производителността.

Ние ще повишим надеждността на експлоатация на Вашата техника с профилактични проверки, целящи недопускане на неочаквани сривове и загуба на информация.

Ние ще ви предложим и подходи за надеждно запазване на масивите данни, с които работите.