Get Adobe Flash player

Абонаментен сервиз и поддръжка на компютърна техника и софтуер

Както знаете съвременния бизнес е немислим без компютърната техника с която се обработват потоците информация във фирмата или организацията. Същата се нуждае от ежедневно висококвалифицирано обслужване и сервиз. Потребителите пък се нуждаят от своевременна помощ и консултация при възникване на необходимост в работния процес. 

Съществуват две решения на проблема:

  1. Наемането на щатен специалист с достатъчно опит и възможности за ефективно справяне със задачите;
  2. Наемането на външна фирма със солиден опит при решаването на подобни задачи.

При първият вариант целта се постига чрез солидно заплащане за услугите на такъв служител, без гаранции, че ще остане да работи за вас и в бъдеще.

Във втория случай недостатъците на първия вариант са избегнати и следователно е по приемлив за осъществяване.

Дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти е доказателство за предимствата на услугата.

 

АБОНАМЕНТНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И СОФТУЕР.

За вашия бизнес е много важно компютърната техника и софтуер винаги да са работят безупречно.  За клиенти, които не могат да си позволят да губят дни в опити да отстранят проблема сме изготвили партньорска програма за абонаментно обслужване.

Нейната основна идея е в това, че ако възникне технически проблем – Вие, можете да го решите с едно обаждане по телефона. Реакцията ни е бърза и адекватна на ситуацията.

И тъй като Вие плащате веднъж в месеца, ние ще се постараем да нямате проблеми, защото те ще са за наша сметка.

ОБНОВЯВАНЕ (UPGRADE) НА СЪЩЕСТВУВАЩИ КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ

Ако техниката, с която разполагате вече не отговаря на новите изисквания, ние сме в състояние да ви предложим решения, удължаващи нейния експлоатационен период.

КОНСУЛТАНТСКИ IT УСЛУГИ

Ако имате нужда от идея или съвет по всякакви технически въпроси, свързани с техниката, софтуера и вашата локална мрежа, ние ще сме на ваше разположение.